Recruitmentsystemen.nl

Webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem

10 tips om succesvol een (nieuw) recruitmentsysteem te kiezen

Webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem

Binnenkort vind je hier de datum voor het eerste webinar in 2018.

Een recruitmentsysteem selecteren is niet eenvoudig. Je maakt een keuze voor jaren, dus wil je wel weten waar je allemaal op moet letten. Van proces tot techniek. Van selectie tot budgetten.

In dit gratis webinar krijg je 10 concrete tips die helpen bij het maken van een keuze voor een recruitmentsysteem. Met cijfers, trends, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools die helpen bij de keuze van een recruitmentsysteem. Want met meer dan 25 leveranciers met een kantoor in Nederland en België wil je niet het recruitmentsysteem mislopen dat het beste bij jouw organisatie past.

Waarom je dit webinar niet mag missen

  • Vermijd een verkeerde keuze
  • Leer van de fouten van andere werkgevers en bureaus
  • Bespaar tijd en geld met concrete tips

Er komt geen replay beschikbaar, dus zorg dat je er live bij bent!

Wanneer je je aanmeld voor dit webinar houden we je ook op de hoogte via de maandelijkse e-mail update van Recruitmentsystemen.nl. Hiervoor kun je je ieder moment weer afmelden.

Deel dit webinar!

Martijn Hemminga is oprichter van Recruitmentsystemen.nl, Recruitmenttech.nl, Recruitment Tech Demo_Day (8 juni 2017) en het Recruitment Tech Event (23 november 2017). Martijn ziet dagelijks hoe belangrijk het juiste recruitmentsysteem is voor converterende vacatureteksten, een effectief recruitmentproces én optimale candidate experience.

Martijn Hemminga
Fijn om handvatten te hebben, heel informatief.
Judith
In sneltreinvaart heel veel concrete tips gekregen waar ik wat mee kan. Top!
Martin
Super bedankt voor de informatieve sessie!
Renee