Bekijk de replay Impactvolle webinars voor werving en employer branding

Al vanaf het begin verzorgt WBNRS de techniek van de WebinarWeek van Werf& en ZiPconomy. Ook van 2 tot en met 6 oktober tijdens de 12e editie. Donderdag 5 oktober lieten WBNRS-oprichter Martijn Hemminga zich samen met Edwin van der Sande van Technical Valley interviewen door host Myrthe de Haas over hoe je webinars kan inzetten voor werving en employer branding. Als je dit hebt gemist kun je deze nu terugkijken tot en met 10 november 2023.

Krappe arbeidsmarkt

In een krappe arbeidsmarkt red je het niet met alleen een goede vacaturetekst, social post en/of sourcing. Of het nu gaat om werving van actief zoekenden of het engagen van de latente doelgroep, om impact te maken moet je iets bijzonders doen.

Live video

Met de inzet van webinars informeer en enthousiasmeer je optimaal jouw doelgroep met live video. Laat je eigen medewerkers in de spotlight staan, schakel live vanuit de studio naar een vestiging, start video’s in, laat kijkers op polls stemmen en vragen beantwoorden, vrijwel alles is mogelijk.

Maar hoe kun je webinars optimaal integreren in jouw recruitment- en arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Hoe zorg je dat webinars jouw andere middelen versterken en vice versa? In de replay van het webinar vertellen Martijn Hemminga (WBNRS) en Edwin van der Sande (Technical Valley) hoe je webinars het beste kunt inzetten om impact te maken. Ook krijg je een inkijkje hoe Technical Valley al jarenlang webinars inzet voor haar recruitment.

Waarom moet je deze replay bekijken?

  • Om de kracht van webinars te ontdekken
  • Om te leren zowel de actieve als latente kandidaat te bereiken en in beweging te krijgen
  • Om inspiratie te krijgen hoe je weninars inzet voor werving en employer branding
  • Om te leren van de case van Technical Valley

Meld je aan

Meld je aan voor de replay en bekijk direct het webinar:

 

Workshop Blauwdruk Webinarplan

Heb je na het kijken van de replay de smaak te pakken? Meld je dan gratis aan voor één van de online of fysieke workshops van 1,5 uur waarin je voor je eigen organisatie een blauwdruk maakt van een Webinarplan. Mer informatie en aanmelden doe je via de pagina Workshop Blauwdruk Webinarplan. Per sessie is het aantal plekken beperkt en je kan je met maximaal 2 personen per organisatie aanmelden.

Ontdek meer