Goed voornemen 2022: win een gratis webinar of livestream als zorgorganisatie

Zorgorganisaties hebben het zwaar te verduren door de pandemie. Ook in 2022 zal de druk op de zorg groot zijn. In plaats van een eindejaarsbedankje voor relaties, doen WBNRS & Recruitment Tech Network het dit jaar anders. Onder de noemer van ‘Goed voornemen 2022’ krijgen twee zorgorganisaties de kans om geheel verzorgd een webinar of livestream te komen uitzenden vanuit de WBNRS-studio in Utrecht.

WBNRS dankzij corona

WBNRS verzorgt pas sinds het voorjaar van 2020 webinars voor externe opdrachtgevers. Daarvoor was het een inhouse studio van Recruitmenttech.nl, Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens de eerste lockdown kregen we de vraag van Alliander of zij de studio konden huren om hun open dag online te kunnen doen omdat offline niet meer kon door corona. Alliander heeft hier zelfs de Werf& Awards 2021 mee gewonnen.

Win gratis webinar of livestream

Ook in 2022 hebben we nog te maken met corona. Zorgorganisaties draaien al bijna twee jaar overuren en zijn dringend op zoek naar nieuwe medewerkers. Of willen hun huidige medewerkers in het zonnetje zetten. Als kleine bijdrage in de strijd tegen corona biedt WBNRS samen met Recruitment Tech Network twee zorgorganisaties de mogelijkheid om gratis een geheel verzorgd webinar of livestream te doen vanuit de WBNRS-studio.

Wil jij een online meet & greet organiseren om nieuwe medewerkers te werven, of een talkshow waarin je medewerkers in het zonnetje wil zetten. Het kan allemaal. Je krijgt een uur lang de studio om live uit te zenden. WBNRS denk mee met het format (talkshow, desk á la RTL Boulevard, interview setting, interne award-uitreiking, …), draaiboek, aanmeldpagina, livestream- of webinarpagina en de vormgeving. We regelen de techniek en ook een replay voor wie er niet live bij kan zijn. De opname vindt plaats vanuit onze studio, waarbij het mogelijk is om te schakelen naar medewerkers op een of meerdere locaties. Voor een livestream is het aantal kijkers onbegrensd, voor een webinar maximaal 1.000 live kijkers. Uiteraard vindt de opname plaats volgens de richtlijnen van het RIVM. De liveopname moet voor 1 juli 2022 plaatsvinden.

Voor de zorg

Alle zorgorganisatie zonder winstoogmerk kunnen meedingen. Van ouderenzorg tot ziekenhuis. Van thuiszorg tot GGZ. Op basis van de motivatie waarom een organisatie wil winnen worden eind januari de twee winnaars gekozen. Via onderstaand formulier kun je tot en met vrijdag 14 januari 2022 12.00 uur aangeven of je in aanmerking wil komen voor een geheel verzorgd webinar of livestream van WBNRS. heb je vragen? Stuur ons dan een e-mail: martijnATwbnrs.nl.

Meld je aan en win

Het is niet meer mogelijk om mee te doen.

Ontdek meer