Martijn Hemminga Recruitment Tech Network

   MARTIJN.

Martijn was altijd al bezig met foto en video. Al tijdens zijn communicatiestudie experimenteerde hij hiermee. Na zijn studie kwam hij terecht in de arbeidsmarktcommunicatie en recruitmenttechnologie en ook hier zag hij kansen voor video en live video. Al ruim voor covid maakte hij livestreams en webinars voor o.a. Werf& en Recruitmenttech.nl, maar sinds covid werkt hij voor derden en is wbnrs opgericht.

Wbnrs combineert de technische kennis met de inhoudelijke kennis. Of het nu gaat om sales, marketing, (interne) communicatie, arbeidsmarktcommunicatie of recruitment, door de meer dan 25 jaar ervaring van Martijn op deze gebieden, is wbnrs ook een inhoudelijke sparringspartner. Hierdoor maken we wbnrs die optimaal aansluiten bij doelstelling, doelgroep en boodschap.

Naast oprichter/eigenaar van wbnrs is Martijn ook de drijvende kracht achter Recruitment Tech Network en mede-oprichter/eigenaar van Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf&. Naast zijn werk loopt hij graag hard, leest hij de krant en is hij recent begonnen met piano spelen.