Ontdek de webinarstudio van WBNRS in Utrecht in 360 graden

Bij WBNRS geloven we in de kracht van live video om impact te maken voor jouw organisatie. Onze ruimtes hebben we hier optimaal op ingericht. Je bent van harte welkom om op afspraak een kijkje in de studio te nemen, maar je kan nu ook vanachter jouw bureau in 360 graden een kijkje nemen op onze locatie in Utrecht. Kijk mee in onze studio, waar we wekelijks werken aan live video’s zoals webinars, livestreams, online events en podcasts. Ontdek hoe de ruimtes zijn ontworpen en ingericht om jouw doelen te ondersteunen en je doelgroep optimaal te bereiken én betrekken.

Studio

De studio: de plek waar de opnames plaatsvinden voor webinars, livestreams, online events en podcasts. Met behulp van de nieuwste technologieën, verlichting, geluidssystemen, flexibel meubilair en software creëren we interactieve ervaringen die aansluiten bij jouw merkidentiteit, doelstellingen, doelgroep en budget. Van eenvoudige presentatiesetting tot een volledige talkshow. In deze ruimte worden ideeën werkelijkheid. Onze medewerkers werken nauw samen om de beste oplossingen te vinden voor jouw specifieke behoeften.

Regie

Tot slot: onze production hub met de regie als hoofdfunctie. Dit is de plek waar onze operators de live producties of opnames realiseren om deze via onze glasvezelverbinding de wereld in te zenden. De productieruimte is volledig uitgerust met opnameapparatuur om jouw evenement vlekkeloos te laten verlopen. Vanuit de opdrachtgever kan hier ook iemand plaatsnemen om in direct contact te staan via de intercom met de operator achter de knoppen en/of de floor manager op de studio vloer.

Multifunctional Room

Deze multifunctionele ruimte zetten we standaard in als voorbereidingsruimte voor sprekers of viewing/VIP room voor de opdrachtgever. Deze ruimte is uitgerust met een scherm, koffie & thee, statafel, een bureau en een spiegel. Je kan je hier even terugtrekken voordat de opnames starten, of neem hier plaats tijdens de opnames om mee te kijken of binnenkomende vragen te kunnen beantwoorden vanaf jouw laptop. De ruimte kan ook worden gebruikt als break-out room.

Ontvangst

In de ontvangstruimte met bar en pantry ontvangen we graag onze gasten. Met name voor grotere producties zetten we deze ruimte in voor de catering of als viewing room.

360 graden

Bekijk hieronder de 360 graden van onze ruimtes

Waarom kiezen voor WBNRS?

Bij WBNRS hebben we niet alleen veel kennis en ervaring met live video, maar ook met hoe je deze optimaal kunt inzetten voor jouw doelen. Of het nu gaat om het verkopen van producten of diensten, het versterken van je merk, het informeren van je medewerkers of het aantrekken van nieuwe talenten, wij weten hoe je impact maakt met live video en denken graag met jou mee.

Onze studio is centraal gelegen in Nederland en uitstekend bereikbaar, voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt.

Maak samen met ons impact

Ben je op zoek naar een partner die je kan helpen met het realiseren van jouw doelen met live video? Bij WBNRS ben je aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een fysieke rondleiding door onze studio’s en ontdek hoe we samen impact kunnen maken.

 

Ontdek meer