Zoek
Sluit dit zoekvak.

Q&A

Vragen van kijkers van een webinar of livestream zorgt voor interactie en dat kijkt weer fijn. Omdat de vragen inhoudelijk zijn gericht op de sprekers, heeft iemand van de opdrachtgever de rol van moderator. Dat betekent dat deze de vragen selecteert en aanklikt zodat deze zichtbaar worden in beeld voor kijkers en de host. Op deze pagina vind je een korte instructievideo hoe het werkt. 

Paginanavigatie

Uitnodiging voor Vimeo

De moderator ontvangt een e-mail vanuit Vimeo om als moderator in te loggen. Hewb je geen mail ontvangen, check dan jouw spambox of neem contact op met WBNRS.

Live events

Wanneer je bent ingelogd zie je aan je rechterzijde Live events staan. Klik hierop en selecteer het juiste live event.

Naar de Q&A gaan

Vervolgens kom je op terecht op een scherm met preview en de datum. Klik meteen door naar ‘Next’ rechtsbovenin.

Q&A

Links kun je nu kiezen voor Q&A en kom je op een scherm met links van de preview: Q&A en 2 tabbladen Active en Archive. Hier komen de vragen binnen die je kunt live zetten [Answer] en [Archiveren].

Video-uitleg

In onderstaande video een concrete uitleg hoe je vragen kunt publiceren, verbergen, archiveren, herarchiveren en kunt selecteren op populariteit en recentheid van een vraag.

 

Oefenen

Bij de doorloop voorafgaand aan de livestream wordt de Q&A ook geoefend en kun je jouw vragen stellen.

Neem een laptop mee

We gaan ervan uit dat de opdrachtgever een laptop meeneemt. Gaat dat niet lukken, laat het WBNRS weten, dan zoeken we een oplossing.