ROUTEBESCHRIJVING

Navigatie met de auto

De parkeergarage gevestigd op Europalaan 100 is goed bereikbaar. Het navigatieadres is: Eendrachtlaan 100*, 3526KS Utrecht.

*Let op, dit is het adres voor de aanrijroute. Als je gearriveerd bent op de Eendrachtlaan is er tegenover je een parkeergarage van de Dotslash Campus, hier kan je je auto parkeren.

Je hebt nu de auto geparkeerd bij gebouw 100. Ga naar gebouw 500 en zoek bij het touchscreen van de lift naar ‘wbnrs’ of de naam van jouw contactpersoon. Wij openen de lift voor je!

Aan de openbare weg geldt betaald parkeren van 06.00 tot 11.00 uur.

Navigatie met het ov

Vanaf Utrecht CS ben je met de Sneltram of bus in 10 minuten bij het Dotslash Campus waar Recruitment Tech is gevestigd.

• Sneltram 60 of 61 (Jaarbeurszijde naast NH Hotel)

• Bus 74 of 77 (perron C5, Busstation Jaarbeurszijde)

• Bus 63, 65, 66 (perron: C7, Busstation Jaarbeurszijde)

Uitstappen bij halte Kanaleneiland Zuid/Woonboulevard. Via de loopbrug ben je in 1 minuut bij gebouw 500 van Dotslash. Zoek bij het touchscreen van de lift naar ‘wbnrs’ of de naam van jouw contactpersoon. Wij openen de lift voor je!

Met de auto vanuit Amsterdam

Neem op de A12 de afslag richting Kanaleneiland / Jaarbeurs. Bij de stoplichten rijd je rechtdoor, voor het kanaal ga je met de bocht mee naar links, onder het viaduct door. Neem vervolgens de 2e links naar de Eendrachtlaan. Aan het eind ga je met de bocht mee naar rechts. Rijd voorbij de parkeergarage van de Van Der Valk en voorbij de ingang voor “pashouders”. Ter hoogte van de Eendrachtlaan 100 vind je aan je linker hand de ingang voor “Bezoekers Europalaan 100 – 500. Hier kan je als bezoeker je auto parkeren. Parkeren is het eerste uur gratis, daarna €0.50 per kwartier. Afrekenen kan contactloos bij de slagboom tijdens het uitrijden. 

Met de auto vanuit Arnhem

Neem op de A12 de afslag richting Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten sla je rechtsaf. Sorteer meteen rechts voor om bij de eerst volgende stoplichten weer rechtsaf te slaan. Neem daarna de eerste links (tegenover Van der Valk) en rijd rechtdoor. Rijd voorbij de parkeergarage van de Van Der Valk en voorbij de ingang voor “pashouders”. Ter hoogte van de Eendrachtlaan 100 vind je aan je linker hand de ingang voor “Bezoekers Europalaan 100 – 500. Hier kan je als bezoeker je auto parkeren. Parkeren is het eerste uur gratis, daarna €0.50 per kwartier. Afrekenen kan contactloos bij de slagboom tijdens het uitrijden. 

Met de tram vanaf Utrecht CS

Neem de tram richting Nieuwegein Zuid/IJsselstein. Tegenover Dotslash Utrecht stap je uit bij tramhalte Kanaleneiland-Zuid. Aan het perron vind je een loopbrug die over de weg gaat. Wanneer je de brug over bent sla je rechtsaf. Neem vervolgens de eerste ingang in het groene hek aan je rechterhand. Hier tref je gebouw 500.

 

Met de bus vanaf Utrecht CS

Er gaan vele bussen vanaf Utrecht CS richting Dotslash. Wanneer je de bus uitstapt bij bushalte Kanaleneiland Zuid, zie je aan je rechterkant een loopbrug die over de weg heen gaat. Wanneer je de brug over bent sla je rechtsaf. Neem vervolgens de eerste ingang in het groene hek aan je rechterhand. Hier tref je gebouw 500.

 
 

Met de bus vanuit de andere richtingen

Wanneer je de bus uitstapt bij bushalte Kanaleneiland Zuid, loop je ongeveer 250 meter door over de Europalaan. Neem vervolgens de eerste ingang in het groene hek aan je rechterhand. Hier tref je gebouw 500.

 
 
 

Lopend of met de fiets

Er zijn 4 ingangen om, lopend of met de fiets, bij de Dotslash Campus binnen te komen. Twee langs de Europalaan en twee langs de Eendrachtslaan. Aan de Europalaan is dit vlak voor gebouw 100 (Dotslash) en bij gebouw 500. Bij de Eendrachtlaan is er één rechts naast de ingang van het bezoekers parkeerterrein en één recht tegenover gebouw 300.