Terugblik sessie ‘Podcasts voor werving’ tijdens Werf& Festival Recruitment in de Zon

In september organiseerde Werf& haar jaarlijkse festival waar honderden recruiters op informele wijze zich konden laten bijpraten in allerlei sessies. Namens WBNRS verzorgde Martijn Hemminga een sessie hoe je als recruiter of arbeidsmarktcommunicatieprofessional podcasts kunt inzetten. Bekijk de video met hierin een terugblik op het event in het algemeen en de sessie over podcasts in het bijzonder.

Podcasts

Terugblik sessie 'Podcasts voor werving' tijdens Werf& Festival Recruitment in de ZonDe helft van de Nederlanders luistert regelmatig een podcast blijkt uit cijfers van afgelopen juli. Dat betekent ook heel veel kansen voor werving. Of het nu gaat om doelgroepwerving en/of employer branding. Maar waar moet je beginnen? Hoe bepaal je de inhoud en ga je het zelf doen of uitbesteden. In deze interactieve sessie tijdens het Festival kregen deelnemers heel veel concrete tips om zelf een podcast te kunnen lanceren. Ook konden deelnemers plaatsnemen achter de microfoon en de koptelefoon opzetten om het podcastgevoel te krijgen.

Video

Bekijk hier de terugblik op het Festival en de sessie over podcasts:

Ook met podcasts aan de slag?

Ben je benieuwd hoe je voor jouw organisatie podcasts kunt inzetten? Plan vrijblijvend een online sparsessie in met Martijn Hemminga om de mogelijkheden te bespreken.

Ontdek meer