Volg 20 juni webinar over inzet webinars voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie

In een krappe arbeidsmarkt red je het niet met alleen een goede vacaturetekst, social post en/of sourcing. Of het nu gaat om werving van actief zoekenden of het engagen van de latente doelgroep, om impact te maken moet je iets bijzonders doen. Dinsdagmiddag 20 juni laat Martijn Hemminga, expert arbeidsmarktcommunicatie én oprichter WBNRS, je zien in een webinar hoe je webinars kunt integreren in jouw arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Eindeloze mogelijkheden

Met de inzet van webinars informeer en enthousiasmeer je optimaal jouw doelgroep met live video. Laat je eigen medewerkers in de spotlight staan, schakel live vanuit de studio naar een vestiging, start video’s in, laat kijkers op polls stemmen en vragen beantwoorden, zet een eigen talkshow op, organiseer een virtueel interactief event, vrijwel alles is mogelijk.

Embedden in strategie

Tijdens het webinar neemt Martijn Hemminga je mee hoe je webinars het beste kunt inzetten om impact te maken. Hij laat je zien wat de voordelen zijn van webinars, hoe je het succes kunt meten, hoe je een inhoudelijk goed programma kunt samenstellen en hoe je zorgt dat webinars jouw andere middelen versterken en vice versa. Verwacht veel tips & tricks die je direct kunt gebruiken voor je eigen webinars.

Aanmelden

Meld je via onderstaand formulier aan voor het webinar. Kun je er niet live bij zijn, meld je dan aan voor de replay.

Ontdek meer