Volg 5 oktober het webinar over impactvolle webinars voor werving en employer branding

Van 2 tot en met 6 oktober vindt de 12e WebinarWeek plaats van Werf& en ZiPconomy. Ook dit jaar weer verzorgt WBNRS in deze week iedere dag 5 webinars op het gebied van recruitment, employer branding, inhuur, flex en total talent management. Donderdag 5 oktober geeft WBNRS-oprichter Martijn Hemminga samen met Edwin van der Sande van Technical Valley een webinar over hoe je een webinar kan inzetten voor werving en employer branding.

Krappe arbeidsmarkt

In een krappe arbeidsmarkt red je het niet met alleen een goede vacaturetekst, social post en/of sourcing. Of het nu gaat om werving van actief zoekenden of het engagen van de latente doelgroep, om impact te maken moet je iets bijzonders doen.

Live video

Met de inzet van webinars informeer en enthousiasmeer je optimaal jouw doelgroep met live video. Laat je eigen medewerkers in de spotlight staan, schakel live vanuit de studio naar een vestiging, start video’s in, laat kijkers op polls stemmen en vragen beantwoorden, vrijwel alles is mogelijk.

Maar hoe kun je webinars optimaal integreren in jouw recruitment- en arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Hoe zorg je dat webinars jouw andere middelen versterken en vice versa? Tijdens het webinar neemt Martijn Hemminga (WBNRS) samen met Edwin van der Sande (Technical Valley) mee in hoe je webinars het beste kunt inzetten om impact te maken. Ook krijgen we een inkijkje hoe Technical Valley al jarenlang webinars inzet voor haar recruitment.

Waarom moet je dit webinar volgen?

  • Om de kracht van webinars te ontdekken
  • Om te leren zowel de actieve als latente kandidaat te bereiken en in beweging te krijgen
  • Om inspiratie te krijgen hoe je weninars inzet voor werving en employer branding
  • Om te leren van de case van Technical Valley

Meld je aan

Meld je aan voor dit en andere webinars op de website van de WebinarWeek.

Ontdek meer