Recruitmentsystemen.nl

Webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem

10 tips om succesvol een (nieuw) recruitmentsysteem te kiezen

Webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem

Woensdag 2 september 2020 12.00 – 12.45 uur

Er komt geen replay beschikbaar, dus zorg dat je er live bij bent! Je maakt dan tevens kans op een vrijkaart voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op 19 november 2020 in Amsterdam.

Wanneer je je aanmeld voor dit webinar ontvang je een aantal herinnerings e-mails voordat het webinar start.

Een recruitmentsysteem selecteren is niet eenvoudig. Je maakt een keuze voor jaren, dus wil je wel weten waar je allemaal op moet letten. Van proces tot techniek. Van selectie tot budgetten.

In dit gratis lunchwebinar krijg je 10 concrete tips die helpen bij het maken van een keuze voor een recruitmentsysteem. Met cijfers, trends, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools die helpen bij de keuze van een recruitmentsysteem. Want met meer dan 25 leveranciers met een kantoor in Nederland en België wil je niet het recruitmentsysteem mislopen dat het beste bij jouw organisatie past.

Waarom je dit webinar niet mag missen

  • Vermijd een verkeerde keuze
  • Leer van de fouten van andere werkgevers en bureaus
  • Bespaar tijd en geld met concrete tips

Deel dit webinar!

Martijn Hemminga is oprichter van Recruitmentsystemen.nl, Recruitmenttech.nl, Recruitment Tech Demo_Day (Online) (11 juni 2020), Recruitment Tech Event (19 november 2020) en de Recruitment Tech Guide 2020. Martijn ziet dagelijks hoe belangrijk het juiste recruitmentsysteem is voor converterende vacatureteksten, een effectief recruitmentproces én optimale candidate experience.

Martijn Hemminga
Fijn om handvatten te hebben, heel informatief.
Judith
In sneltreinvaart heel veel concrete tips gekregen waar ik wat mee kan. Top!
Martin
Super bedankt voor de informatieve sessie!
Renee